Glitteriä ja leivinjauhetta

Vinski ja näkymättömyyspulveri -elokuva perustuu Aapelin klassikkokirjaan Koko kaupungin Vinski. Elokuvan ohjaaja on Juha Wuolijoki.

Hömpstadin kaupungissa tapahtuu murtoja. Apteekkari tarjoaa Vinskille salaperäistä pulveria, joka muuttaa näkymättömäksi ja jolla Vinski voisi auttaa kaupunkilaisia. Vinski ei aluksi halua pulveria, mutta kun hänen kotinsa ryöstetään, Vinski haluaa sittenkin auttaa rosvojen kiinni saamisessa.

Meidän mielestämme Vinski ja näkymättömyyspulveri -elokuvan paras kohta oli se, kun Vinski huijasi rosvopäällikkö Anteroa antamalla hänelle näkymättömyyspulverin sijasta glitteriä ja leivinjauhetta. Suosittelemme elokuvaa 7-vuotiaille ja sitä vanhemmille, jotka pitävät jännityksestä ja hauskuudesta.

Mysteeripojat töissä (Eero ja Otso)

Eero ja Otso osallistuivat 18.11. Valveella Lapset töihin -päivään

VINSKI JA NÄKYMÄTTÖMYYSPULVERI
Suomi – Liettua 2021, kesto 85 min
Kieli: suomi, tekstitys: englanti
Suositus: yli 7-vuotiaille

Esitys:
la 19.11. klo 11.30, Valvesali

Leave a comment