Kanakani ja hänen ystäviensä seikkailu

Tarina kertoo Kanakanista, joka on puoliksi kani ja puoliksi kana, hän kokee olevansa liian erilainen, mutta hän tajuaa, että se ei haittaa myöhemmin elokuvan aikana. Tarina alkaa siitä, kun Kanakanin tuleva ottoisä ja hänen veljensä etsivät Tuomion hamsteria, mutta he löytävätkin Kanakanin. Myöhemmin vanhempana Kanakani lähtee etsimään Tuomion hamsteria Hugo-kilpikonnan kanssa, myöhemmin seuraan liittyy Meri-haisunäätä.
 
Kanakani ja tuomion hamsteri -elokuvassa meitä kiinnosti eniten possut, jotka palvoivat kivistä, tunteetonta possujumalaa.
 
Elokuvassa meidät sai miettimään, miksi eläimet pukeutuivat nahka-asusteisiin, ja kilpikonnan rikkoutunut kilpi oli taas yhtäkkiä ehjä elokuvan lopussa.
 
Kun istuimme paikoillemme, sali oli täynnä pikkulapsia ja luulimme että se olisi ollut ihan tylsä elokuva, mutta olimme väärässä. Elokuvan tunnelma oli ensin outo mutta se parani loppua kohden.
 
Suosittelemme tätä 6–13-vuotiaille, koska se oli hauska ja joillekin nuorimmille katsojille jännittävä.
 
Mielipiteemme tästä elokuvasta oli positiivinen, koska tykkäsimme erityisesti possukohtauksesta ja Hugosta, myös äänet olivat hyvin keksittyjä ja tehtyjä.
 
Kerttu ja Alva
10–13-vuotiaiden sanataideryhmä

KANAKANI JA TUOMION HAMSTERI
Belgia – Ranska 2022, kesto 92 min       
Kieli: suomi
Suositus: yli 7-vuotiaille

Näytös:
la 19.11. klo 16.15, Studio
Liput 6 e          

Leave a comment