Vauhdikas tarina ystävyydestä

Kaukana kotoa -elokuvassa esiintyy Ben, joka muuttaa kotikylästään pois kaivoksen edestä. Uudessa kotikaupungissa Benille kuitenkin käy ilmi, että myös toinen poika on juuri muuttanut kaupunkiin. Benin on vaikea sopeutua ja sen lisäksi hän joutuu kilpailemaan pelipaikoista jalkapallojoukkueessa. Kaukana kotoa -elokuvan on ohjannut Sarah Winkenstette.
 
Minun mielestä Kaukana kotoa on tehty hyvin. Se on selkeä ja pysyy aiheessa. Elokuva kertoo ystävyydestä ja sen pitämisestä. Siinä kaksi poikaa ystävystyy ja kun toinen muuttaa he pysyvät yhä läheisinä.
 
Kun katsoin elokuvaa, ajattelin, että tämä on hyvä elokuva ja pääasiana on ystävyys. Elokuva sai myös tajuamaan, että ystävät kannattaa pitää lähellä. Minun mielestä ystävyystarinoissa on tärkeää ystävien erilaisuus, koska kukaan ei ole samanlainen.
 
Elokuvan pääasia oli ystävyyden tärkeys ja ystävyyden pitäminen.
 
 
Eppu Salin
11–12-vuotiaiden sanataideryhmä
 
 
KAUKANA KOTOA
Saksa 2019 89 min
Ohj: Sarah Winkenstette
SUOSITUS: YLI 9-VUOTIAILLE
Tekstitys: suomi, englanti
 
ESITYSAJAT:
to 21.11 klo 18.30 Plaza 5

Leave a comment