Talven taikaa ja joulun odotusta

 

Talviteemassa Onneli ja Anneli valmistautuvat jouluun, kunnes Vaaksanheimot tarvitsevat apua rouva Ruusupuun löytämiseksi, koska he tarvitsevat uuden kodin. Onneli ja Anneli tarjoavat nukkekodin Vaaksaheimoille sijaiskodiksi.

 

Saara Cantellin elokuva Onnelin ja Annelin talvi on ihastuttava ja lapsenmielisen hauska. Elokuva ei onneksi eroa kovin paljon kirjasta, vaan menee melko alkuperäisen tarinan mukaan. Henkilöiden välinen dialogi on sujuvaa, eikä kuulosta vanhanaikaiselta suomenkieleltä.

 

Elokuvan lavasteet ja animaatio on tehty hyvin. Ne näyttävät aidolta. Suosittelen elokuvaa nostalgian nälkäisille Onneli ja Anneli -faneille ja lapsille.

 

Fanni Heikkilä, 17 v.

 

Onnelin ja Annelin talvi

Suomi 2015, 83min

 

Näytökset:

19.11 klo10, Valvesali

 

valokeila_logo

 

 

vilma_logo

Leave a comment