Ensimmäinen festivaalipäivä keräsi salit täyteen katsojia

33. Oulun kansainvälinen lasten- ja nuortenelokuvien festivaali pyörähti käyntiin vilkkaissa tunnelmissa. Koululais- ja päiväkotinäytökset vetivät satoja nuoria elokuvafaneja valkokankaan ääreen. Kankaalla vilahtelivat niin Jasso-Kissa kuin Risto Räppääjäkin. Maanantai-illan avajaiselokuvassa seikkaili rakastettu klassikkohahmo Maija Mehiläinen.

Myös Katti Matikainen vieraili festivaalilla. Katti juonsi television lastenohjelmat 50-vuotta! -näytöksen, joka oli koostettu Oulun festivaalia varten. Näytöksen jälkeen hän oli nuorten faniensa tavattavissa Valvesalissa. Pääsipä jokunen vanhempikin Katin kannattaja tapaamaan idoliaan.

Festivaali jatkuu aina sunnuntaihin asti ja ohjelmistossa on katsottavaa aina perheen naperoista mummuun ja vaariin asti. Päiväkohtainen ohjelmisto: www.oulunelokuvakeskus.fi/lef

 

Riitta Ryhtä,

Oulun kansainvälinen lasten- ja nuortenelokuvien festivaali

 

 

Festarilogo

Leave a comment