ARX! Riimikissa karkuteillä Hämeenlinnassa

Terveisiä näyttelynrakennuspuuhista! Kuten kuvista näkyy, Karoliinan työpiste ja Riimikissan rötköpötkömesta alkavat olla kasassa. Yhtään taulua ei vielä ole seinällä, mutta kohta saapuu Arxin poramies (tekninen tuottaja) Epe, joten eiköhän seiniinkin ala reikiä kehkeytymään.

Aamupäivän pelasimme melkoista tetristä näyttelyelementtien kanssa, sillä Arxin galleriatila on melkein puolet Valvegalleriaa pienempi. Vaan miltei kaiken saimme soviteltua mukaan, ja näyttelystä tulee hurmaava.

Tervetuloa Riimikissan matkaan, kaikki eteläsuomalaiset lastenkirjallisuuden ystävät!

 

Anna ja Kati

 

P.S. Näyttelyssä on mukana kuvituskuvia ja alkuperäisiä lyijykynäluonnoksia Karoliinan ja Mila Teräksen kuvakirjasta Olga Orava ja metsän salaisuus. Tämä puusta puuhun tarinaansa kuljettava kirjaihanuus kisaa paraikaa Finlandia Junior -palkinnosta, jonka voittaja ratkeaa aivan kohta – torstaina!

 

RIIMIKISSA KARKUTEILLÄ

Karoliina Pertamon kirjakuvituksia

19.11.2014–30.1.2015

Galleria Arx, Hämeenlinna

http://arx.hameenlinna.fi/

 

Riimikissa Hämeenlinnassa

Leave a comment