Sanataidekerhot heräävät syksyyn

Kesä on ollut täysi ja aistikylläinen. Sanat ovat saaneet kylpeä helteessä ja valvoa läpi trooppisten öiden. Ne ovat sukellelleet kiviä joen pohjasta ja kelluneet ulpukoiden kyljessä. Niitä on voinut löytää köllöttelemästä vadelmapensaiden lehtien alta, isopapan ullakolta ja vastaleikatun ruohon tuoksumolekyyleistä. Yllättävinä hetkinä ne ovat ropisseet niskaan ja saaneet narulla juuri kuivuneet pyykit kyynelehtimään.
 
Vallattomat sanat elävät ja piileskelevät kaikkialla maailmassamme. Nyt niillä on ikävä kerhoon ja porukkaan, tapaamaan toisiaan ja heistä pitäviä lapsia ja aikuisia.
 
Sanataidekoulun ryhmät antavat mahdollisuuden elämyksiin, leikkiin ja iloon sanojen ja taiteen parissa. Ryhmissä kuunnellaan ja eläydytään, kerrotaan ja keksitään, kirjoitetaan ja luetaan ikätason mukaisesti. Tavoitteena on, että jokainen harrastaja löytää sanojen ja tarinoiden riemun sekä oman tapansa ilmaista itseään.
 
Valveen sanataideryhmät käynnistyvät viikoilla 34–36, ja ilmoittautuminen on parhaillaan käynnissä. Vapaita paikkoja löytyy vielä. Tänä vuonna tarjontaa on kaikille ikäryhmille pienimpien vauvojen sanataidekerhoista aikuisten harrastajien sanataideklubiin. Tule mukaan rohkeasti tai arasti, omana itsenäsi!
 
 

Riika

 

Ilmoittautumaan pääset täältä.

 

 

Leave a comment