Omia sanoja

Nyt se on olemassa – Valveen sanataidekoulun ikioma blogi. Pitkään siitä onkin uneksittu, mutta vasta aivan super tuotantoassistenttimme Maaria teki haaveesta totta. Kiitos Maaria!

 

SANOJA elää sanataidekoulun matkassa: blogiin kirjoittavat niin sanataidekoulun lapset ja nuoret kuin me aikuisetkin. Toisinaan Vieraskynään tarttuu myös kirjailijoita, kuvittajia ja muita sanataidekoulun ystäviä. Luvassa on kaunokirjallisia tekstejä, arkisia kuulumisia, taidekasvatuspohdintoja, lasten- ja nuortenkirjakritiikkejä ja paljon muuta.

 

Aivan alkuun SANOJAN valtaavat leffajutut, sillä maanantaina 17.11. Oulussa alkaa (jo 33. kertaa!) Kansainvälinen lasten- ja nuortenelokuvien festivaali, jonka leffoja sanataidekoulun ryhmät ja nuoret kriitikot katselevat kynät terävinä. Festarin ohjelmisto on jälleen kerran huikean runsas ja monipuolinen – kannattaa sukeltaa mukaan juhlahumuun.

 

Anna ja Kati

Leave a comment